Salte mandler - der altid knaser
Salte mandler er et sikkert hit - uanset om det er som salte snacks til drinks, en lækker middagsret eller i stedet for søde sager til en god film

Tidsforbrug
Forberedelse: 10 minutter
Opblødning: 30 minutter
Bagetid: 30 minutter
Køkkengrej til opskriften:
Plastikskål
Piskeris
Si / låg
Bradepande
Bagepapir
Palette
Kom i gang - Sådan gør du
Skyl den mængde mandler du vælge at bruge
Fyld en plastik skål med kogende vand
Tilsæt 3 spsk salt pr. 1 liter vand og pisk så saltet er helt opløst i vandet
Hæld mandlerne i vandet, så de er dækket helt.
Rør rundt og lade mandler stå i vandet i 30 minutterTænd ovnen på 180 grader varmluft, så den er klar, når mandlerne har trukket i skålen i 30 minutter.
Kom bagepapiret på bradepandenNår mandlerne har trukket i saltvandet i 30 minutter, hældes vandet fra i en si eller ved hjælp af et låg direkte fra skålen.
Fordel mandlerne på bradepanden og sæt den ind i ovnen
Efter ca. 15 minutter kigger du til mandlerne og bruger paletten til at vende dem på bradepanden
Efter 30 minutter tages mandlerne ud og afkøles på bradepanden.
Mandlerne er klar til at spise, så snart de er kolde
Tips
Du kan sagtens bruge bagepapiret flere gange
Når mandlerne er helt kolde, kan de sagtens opbevares i en plastikbøtte uden at de bliver bløde