top of page
Tilbage

Salte mandler - der altid knaser

Salte mandler er et sikkert hit - uanset om det er som salte snacks til drinks, en lækker middagsret eller i stedet for søde sager til en god film

Forberedelse: 10 minutter - Opblødning 30 minutter - Bagetid: 30 minutter

Tidsforbrug

  • Forberedelse: 10 minutter 

  • Opblødning: 30 minutter 

  • Bagetid: 30 minutter

Køkkengrej til opskriften:

  • Plastikskål

  • Piskeris

  • Si / låg

  • Bradepande

  • Bagepapir

  • Palette

Kom i gang - Sådan gør du


  1. Skyl den mængde mandler du vælge at bruge

  2. Fyld en plastik skål med kogende vand

  3. Tilsæt 3 spsk salt pr. 1 liter vand og pisk så saltet er helt opløst i vandet

  4. Hæld mandlerne i vandet, så de er dækket helt.
    Rør rundt og lade mandler stå i vandet i 30 minutter

  5. Tænd ovnen på 180 grader varmluft, så den er klar, når mandlerne har trukket i skålen i 30 minutter.
    Kom bagepapiret på bradepanden

  6. Når mandlerne har trukket i saltvandet i 30 minutter, hældes vandet fra i en si eller ved hjælp af et låg direkte fra skålen.

  7. Fordel mandlerne på bradepanden og sæt den ind i ovnen

  8. Efter ca. 15 minutter kigger du til mandlerne og bruger paletten til at vende dem på bradepanden

  9. Efter 30 minutter tages mandlerne ud og afkøles på bradepanden.


Mandlerne er klar til at spise, så snart de er kolde

Tips


Du kan sagtens bruge bagepapiret flere gange

Når mandlerne er helt kolde, kan de sagtens opbevares i en plastikbøtte uden at de bliver bløde

Pia Lundgaard Brændstrup ApS

Mejlgade 28E, 2 sal

8000 Aarhus C

Mail:        kontakt@piabraendstrup.dk

Telefon:  2233 0909

CVR:        31938694

bottom of page